La Primera Trobada

Primera Trobada Internacional dels Bu/Bo/Butxaca pel 5-6 de juny de 1999.

Es varen inscriure 141 persones. Algunes només hi foren el dissabte, altres només el diumenge, la majoria hi varen ser els dos dies.

La Trobada tingué lloc a la Pobla de Cérvoles, comarca de les Garrigues (Lleida), residència habitual del promotor de la reunió.

El Programa que es va dur a terme va tenir molt en compte que la gent es conegués entre sí, i, per tant, es dedicà força temps a les presentacions. Cada família explicà qui era i el seu lloc de procedència.

Hi hagué una exposició de les recerques efectuades fins aquell moment i es donà a conèixer l’objectiu d’aconseguir unir les diferents branques familiars en un macro-arbre-genealògic.

Es mostrà com diferents famílies quedaven ja unides a l’arbre principal. Es recollí les noves aportacions i esmenes efectuades. Ja fou un gran pas.

Acords de la Trobada

  • Ens tornaríem a veure quan tinguéssim coses importants per comunicar-nos fruit de noves recerques o amb motiu de la publicació del llibre del nostre cognom. Això no seria abans de dos o tres anys.
  • La Trobada seguiria essent de dos dies, per bé que el segon dia tindria un caràcter més dinàmic visitant algun poblet origen dels Bu/Bo/Butxaca. Per tant, seria a les comarques dels Pallars o de l’Alt Urgell.
  • Una comissió seguiria trobant-se per continuar la recerca i aportar noves dades que permetessin enllaçar les diferents branques soltes de l’arbre.
  • Es crearia una pàgina WEB del nostre cognom.
  • Es complementaria el fitxer del nostre cognom amb les dades personals de cadascú afegint-hi la professió, coneixements i afeccions...
  • S’enviaria en disquet, a qui ho demanés, l’arbre, arbrets i branques que tenim informatitzats.
El ball de la Butxaca Foto de grup 5 juny, 1999 Foto de grup 6 juny, 1999
Arrels - Llibre d’una família

Arrels

“El llibre de família" és una detallada informació del passat, present i futur de la nostra família.

Escut de família

Escut

Si algú pot inventar amb un millor criteri un escut per al nostre llinatge, ningú millor que nosaltres mateixos.