La Tercera Trobada

Tercera Trobada Internacional dels Bu/Bo/Butxaca el 27-28 de maig de 2006, a la Pobla de Cérvoles.

Per raons logístiques va tornar a ser a la Pobla de Cérvoles. Varen assistir-hi 140 persones que representaren gent dels Estats Units, de Curaçao, de l'Argentina, de França, i de Catalunya.

Per primera vegada vàrem fer sonar els himnes dels països representats.

Va ser força espectacular l'exposició dels arbres genealògics i altres informacions. També es donaren a conèixer les darreres investigacions fetes que permeteren lligar més gent al tronc principal.

Es comentà a bastament el contingut del llibre, així com també el CD de la base de dades.

S'estrenà l'himne de la família i es presentà l'escut del nostre cognom, donant-ne a conèixer els criteris que s’han tingut en compte per crear-lo.

Foren de gran interès tres dissertacions: “El gen Bo/utxaca: Trets coincidents en els Buchaca de Cuba", per Soly Ramos; “Genealogia i sentit de la vida", per Monique Rivière Bochaca; i “De la recerca dels meus orígens a la descoberta de la gran família" per Nicolai Buchaca Henschien (aquesta darrera gravada en vídeo).

Exposició del temes de la Trobada Més de 15 m. d’arbre genealògic Cantant l’Himne de la Provença Foto de grup 27 maig, 2006 Foto de grup 28 maig, 2006
Arrels - Llibre d’una família

Arrels

“El llibre de família" és una detallada informació del passat, present i futur de la nostra família.

La família arreu del món

Localitats

Nosaltres descendim de pagesos de Freixe, Catalunya. Avui, la família es troba arreu del món.